Back to top

Regulament de concurs pe Facebook

Why you should start sell your products with Stockie?
 1. REGULAMENT OFICIAL AL CONCURSULUI “DUPP!”
  1. Organizatorul și Durata concursului

   Concursul “DUPP!” este organizat de Smith & Strong SRL, care operează sub numele de WeLoveDrinks.ro. Concursul se va desfășura de la data de 11 iulie 2023 până pe 4 august 2023.

  2. Elegibilitate

   Concursul este deschis tuturor persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, cu excepția angajaților Smith & Strong SRL și a membrilor familiilor acestora.

  3. Cum să participi

   Pentru a participa, trebuie să îndeplinești următoarele acțiuni pe pagina de Facebook WeLoveDrinks.ro: (1) apreciază pagina noastră; (2) lasă un comentariu la postarea concursului, în care ne spui unde ai gustat ultima dată o pălincă adevărată și gustoasă; (3) distribuie postarea concursului public pe peretele tău.

  4. Desemnarea câștigătorilor

   Câștigătorul va fi selectat aleatoriu dintre toate participările eligibile. Numele câștigătorului va fi anunțat pe 5 august 2023 într-un comentariu la postarea concursului.

  5. Premii

   Câștigătorul va primi o sticlă de Palincă Maturată Caise Arpad Dupla, 40% 500ml.

  6. Notificarea câștigătorilor

   Câștigătorul va fi notificat prin intermediul unui comentariu la postarea concursului. Dacă câștigătorul nu răspunde în termen de 48 de ore de la notificare, se va alege un alt câștigător.

  7. Generale

   Prin participarea la acest concurs, participanții sunt de acord cu regulile de concurs și cu deciziile organizatorului. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica aceste reguli sau de a încheia concursul în orice moment, la discreția sa.

   Acest concurs nu este sponsorizat, susținut sau administrat de, sau asociat cu, Facebook.