fbpx
preloader
Sus

Nu doar o băutură, ci o experiență.

WeLoveDrinks este o afacere condusă de doi frați și entuziaști care iubesc băuturile premium. Ei cred în cea mai bună băutură este cea care îți rămâne în memorie și servește subiect de discuție.
0
Produs importat.
0
Produs vândut.
02.

Distribuire.

În Budapesta au dobândit cunoștințe în domeniul vânzărilor și de când s-au confruntat adesea cu faptul că în România există o nevoie de rachiuri premium și de înaltă calitate. La începutul anului 2022, au decis să înceapă să distribuie băuturile Árpád pálinka în toată țara.

01.

Design.

Pe lângă băuturile, suntem proprietarii unui studio de design, lucrând în domeniul ambalajelor, al designului grafic. Datorită experienței noastre în domeniul design, suntem în contact direct cu producătorul.

03.

Platforma.

Platforma online este perfecționată constant pentru ca dumneavoastră să aveți o experiență cât mai plăcută indiferent dacă achiziționați un produs pentru a-l oferi cadou, sau dacă doriţi să cumpărați produse pentru a le revinde.

03.

Inclusivitate.

Datorită bunei relații, încrederii și anilor de colaborare, WeLoveDrinks este distribuitorul unic și exclusiv al produselor Árpád în România.

Intrebarile clientilor nostrii

Sunt câteva întrebări ce ne sunt adresate frecvent și de aceea profităm de această ocazie pentru a răspunde, pe rând, la câteva dintre

Eliberați factură și certificat de conformitate? Produsele au timbru?

Toate produsele comercializate de către noi vin în ambalajul original, însoțite de factura fiscală și certificat de conformitate. Acestea au toate taxele și accizele achitate și sunt timbrate acolo unde este cazul. (peste volum alcool 15%)

Pot comercializa/revinde produsele achiziționate de la voi?

Smith&Strong SRL. deține atestatul nr. RO0114000YY00 de distribuție şi comercializare angro de produse supuse accizelor. Acest atestat vă permite dumneavoastră să comercializați produsele achiziționate de la noi, dar nu vă oprește să le savurați și personal.

În cazul în care doresc să achiziționez o cantitate mai mare de produse pentru un eveniment, pot returna produsele rămase neconsumate?

În cazul în care aveți nevoie de noi pentru un eveniment, indiferent de natura lui, primim retur produsele care nu au fost consumate indiferent de cantitatea acestora. Singura noastră așteptare este ca produsele sa fie în aceeași stare în care au fost livrate: sigilate, în ambalajul original și nedeteriorat. Mai multe detalii găsiți la “Termeni și Condiții”.

Pot ridica personal produsele? Unde aveți depozitul sau magazinul?

Vă invităm cu mare drag în punct de ridicare comenzi din Satul Cernat, Jud. Covasna, Nr. 449.